Utójjára figyelmeztessük az Ejrópaji Néppártosokat

Föld S. Péter 2020. január 16. 07:09 2020. jan. 16. 07:09

Idefigyeljetek Ejrópaji Néppártosok! Szedjétek össze magatokat, különben odamegyünk, és akkora pofont kapunk, hogy a fal kapja a másikat. Tessék ejrópaji módon viselkedni, úgy, ahogyan azt egy kulturálisan is intellektuális kormányzópárt elvárja tőletek. Vagyis, mi. Akkor maradunk köztetek, ha majd ti is olyanok lesztek, mint amilyennek mi mondjuk magunkat.

Minket nem lehet kirúgni. Ha kifelé áll a rudunk, akkor mi lépünk le onnan, ahol nem akarják, hogy ott legyünk. Vegyétek ezt tudomásul. Térjetek vissza a keresztényi értékrendhez Ejrópaji Néppártosok, és ne piszkáljátok az orrotokat! Titokban se, amikor azt hiszitek, hogy nem látjuk. Mi akkor is látunk titeket, amikor ti azt hiszitek, hogy nem.

És figyelünk, mint állat. Előttünk nincs titok, vegyétek tudomásul, ti Ejrópaji Néppártosok. Ha mi valamit meg akarunk tudni, akkor mi azt megtudjuk. Akkor is, ha az a valami nincs. A migránsokat is megtudtuk a magyar határon, akik két alagutat is ástak. Az egyiket vagy harminc évvel ezelőtt, magukat szeszcsempésznek álcázva. Úgyhogy ne izéljetek, mert megvannak az eszközeink. Tele vagyunk eszközökkel, megszedtük magunkat rendesen, velünk ti nem tudok kikukoricázni. És ne is akarjatok, mert nem érdemes.

Mi döntjük el, hogy maradunk bennetek, vagy kiszállunk belőletek. Ha ti úgy látjátok, hogy mennünk kell, akkor mi majd úgy döntünk, hogy nem akarunk maradni. De azért ne adjátok fel, van még remény. Például, ha legközelebb nem vizeltek a padlóvázába. Ne tagadjátok, láttuk. Sőt, videóra vettük. A mi szemünk mindenhol itt van.

És a kártyában se csaljatok, mert mi az ilyet nagyon utáljuk. A csalás a mi reszortunk, nektek meg kuss van, és fogjátok be a szátokat, ha velünk beszéltek! Tessék rendesen viselkedni, és akkor nem lesz baj. Maradunk, mert ha ti is úgy akarjátok, akkor mi is úgy akarjuk. Mindig az van ugyanis, amit mi akarunk. Akkor is, amikor nem. Sőt, akkor igazán. Mert amit nem mi akarunk, azt is mi akarjuk. Amit ti akartok, azt is mi akarjuk. Mindent mi akarunk.

Mindent is.

Viselkedjetek rendesen kedves Ejrópaji Néppártosok, tartsátok be a szabályainkat. És akkor mi majd szépen eldöntjük, amit ti már eldöntöttetek.

Novák Katalin voltam, ha nem tudnátok. Orbán Viktor magyar hangja, államtitkár, a Fidesz alelnöke.