Vásárlói tájékoztató a NER 2020 önjáró asztali pénznyelőhöz

Föld S. Péter 2019. december 31. 07:21 2019. dec. 31. 07:21

Kedves Vásárlónk! Köszöntjük önt abból az alkalomból, hogy kivételes stílusérzékének köszönhetően, a NER 2020 fantázianevű önjáró asztali pénznyelőre esett a választása! Cégünk, amint azt talán Ön is tudja, már egy ideje gyártja ezt a terméket, ám csak most nyílt arra lehetőség, hogy ennyire szellemes, úgy is mondhatnánk: találó elnevezést adjunk az általunk gyártott asztali pénznyelőnek. A NER 2020 elnevezést pályázat útján választottuk ki, és kijelenthetjük, hogy csupán a véletlen műve, hogy a pályázat nyertesének és a zsűri elnökének a vezetékneve megegyezik.

A NER 2020, amelyet a nép asztali pénznyelőjének is neveznek, elsősorban kedvező árfekvésével érdemelte ki a vevők szeretetét, 113 567 562 145 673 forintos ára, ha nem is számít feltűnően olcsónak, de ahhoz az árhoz képest, amennyiért eredetileg adni szerettük volna, kifejezetten barátinak mondható.

Amint az talán első pillanatra is szembetűnik, a hátrafelé nyilazásra is alkalmas NER 2020 fantázianevű önjáró asztali pénznyelő a napjainkban oly divatos árvalányhajas műszattyán bevonattal készült: ez az önjáró részt megóvja az időjárás viszontagságaitól, s mindazoktól a káros behatásoktól, amelyek az igazi szattyán bevonattal kapcsolatban jelentős mértékű elváltozásokat hozhatnak létre.

A NER 2020 önjáró asztali pénznyelő száraz, hűvös helyen tartandó – de ha sokáig örömét szeretné lelni benne, legjobb, ha napfénytől, szárazságtól valamint szobahőmérséklettől is védi. A NER 2020 önjáró asztali pénznyelő ugyanis csak speciális körülmények között éri el a tőle elvárt teljesítményt, ezeket a speciális körülményeket azonban gyárunk szakemberei mindmáig nem ismerik.

A NER 2020 önjáró asztali pénznyelő ötvenméteres körzetében szeszes italokat csak igen indokolt esetben szabad fogyasztani, mert az alkoholból elpárolgó vegyi elemek a NER 2020 önjáró asztali pénznyelő ragasztóanyagát még ilyen távolságból is oldják, és ebben az esetben az Ön által kiváló érzékkel kiválasztott önjáró asztali pénznyelő egy robbanásszerű folyamat kíséretében elemi részecskékre esik szét.

Vállalatunk három és fél hetes garanciát vállal a NER 2020 önjáró asztali pénznyelőre – ez természetesen csak akkor érvényes, ha a vásárló húsz tanú pecsétes aláírásával igazolni tudja, hogy a fenti figyelmeztetéseket egytől egyig betartotta.

Sajnos, ha nem is túl gyakran, de azért viszonylag rendszeresen előfordul, hogy még a legnagyobb gondosság mellett is garanci időn belül esik szét a NER 2020 önjáró asztali pénznyelő. Ennek okát vállalatunk szakemberei komoly erők bevonásával már kutatják és egyes jelentések szerint, közel járnak a megoldáshoz. (Más jelentések szerint halványlila segédfogalmuk sincs, mitől megy szét a NER 2020, hogy rohadna rá az ég!)

FONTOS FIGYELMEZTETÉS: a NER 2020 önjáró asztali pénznyelőnek idegen kultúrákkal érintkezni szigorúan tilos. Aki ezt az előírást figyelmen kívül hagyja, azt vállalatunk erre a célra speciálisan kiképzett emberei jól pofán csapják. (Vagy rosszul, de az már neki tökmindegy!)

Örömmel közöljük Önnel, hogy egy év múlva piacra dobjuk a NER 2021 önjáró asztali pénznyelőt, amely nemcsak pocsékabb a NER 2020 önjáró asztali pénznyelőnél, de az ára is jóval magasabb lesz.



Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom