Állítólag most már biztos, hogy eladják az Újpest FC-t

HírKlikk 2021. február 25. 13:42 2021. feb. 25. 13:42

A csakfoci.hu most megbízható forrásból úgy értesült, hogy küszöbön az adás-vétel, magyar vállalkozói kör lehet új tulajdonosa az NB I-es csapatot üzemeltető kft.-nek.

portál állítja, most van alapjuk a pletykáknak. Megtörténhet az, ami megtörtént Diósgyőrben is. Rodercik Duchatelet megkapja azt az összeget, amiért hajlandó megválni a tulajdonrészétől, és magyar tulajdonosi kör lehet a vásárló.

Amióta a hír megjelent a weboldalon, azóta nem csak a portál cikkét nem lehet megnyitni, de az egész oldal elérhetetlenné vált egy időre.

Korábban évekig keringett az a pletyka, hogy a klub korábbi játékosa, a MOL Fehérvár jelenlegi sportigazgatója, Kovács Zoltán révén a fehérvári tulajdonos, Garancsi István fektet be a lila-fehér csapatba, de ebből aztán semmi sem valósult meg.

A csakfoci.hu úgy tudja, több forgatókönyv is létezik, de az biztos, hogy egy tulajdonosi kör a belga által kért összeg előteremtésén fáradozik, ami legkésőbb nyárig meg is történik, így a következő szezonban már magyar tulajdonossal vághat neki a csapat a bajnokságnak. A kérdés persze, hogy melyiknek, jelenleg ugyanis az Újpest a kieső zóna előtt foglal helyet a tabellán.

Forrás: csakfoci.hu