Dárdai Pál: az idei évre már kiállítottunk magunkról egy bizonyítványt

HírKlikk 2021. február 14. 19:30 2021. feb. 14. 19:30

A Herthához visszatérő Dárdai Pál megszerezte első pontját a csapatával, azonban a magyar tréner nem bízta el magát.

Szombaton – két vereség után – a Stuttgart ellen szerezte meg első pontját Dárdai Pál a Herthával azóta, hogy visszatért a berlini csapathoz, de nem úgy tűnik, hogy ettől elbízta volna magát. A magyar szakember a meccs után úgy fogalmazott, hogy kemény küzdelem lesz a szezon hátralevő része a kiesés ellen, és az utolsó fordulóig nem lesz egyszerű dolguk. Az idei évre pedig már kiállítottak magukról egy bizonyítványt, csak rá kell nézni a tabellára – írja az MTI.

A korábbi magyar szövetségi kapitány külön kitért a szombaton kiegyenlítő, 17 éves Luca Netz-re, aki a klub történetének a legfiatalabb gólszerzője lett. A fiatal balhátvéd iránt a hírek szerint a Bayern München is érdeklődik, Dárdai szerint pedig igazi csiszolatlan gyémánt, ezért megpróbálják majd hosszú távra magukhoz kötni.

A Hertha 21 forduló után a tabella 15. helyén áll 18 ponttal, mindössze egy pontra a kieső zónától.

Ez nehéz helyzet elé állítja a magyar edzőt, ugyanis a Telex számol a Kicker információi alapján arról, hogy Dárdai szerződésébe belekerült egy eredményességi záradék, ami miatt még 23 pontot kellene szereznie a csapatnak a hátralévő 13 mérkőzésen.

Ehhez a Herthának legalább öt meccset meg kéne nyernie. Ez persze a lehető legrosszabb forgatókönyv, ebben az esetben ugyanis az összes többi meccsét döntetlenre kellene hoznia.