Kövér László: a labdarúgás is kultúránk része

HírKlikk 2024. október 18. 17:25 2024. okt. 18. 17:25

Az Országgyűlés csapatának és a Török Nagy Nemzetgyűlés labdarúgó-csapatának mérkőzésével ért véget Ankarában a magyar parlamenti delegáció programja – közölte az Országgyűlés sajtóirodája.

A közleményben idézték az Országgyűlés elnökét, aki a hivatalos törökországi látogatást úgy összegezte: a diplomáciai kapcsolataink századik évére meghirdetett magyar-török kulturális évad keretében nemcsak fontos tárgyalásokat folytattak, hanem részük volt kulturális programokban is Ankarában és Isztambulban.

A labdarúgás is kultúránk része hangsúlyozta Kövér László a hetedik alkalommal megrendezett török-magyar parlamenti mérkőzést követően, amelyet ezúttal a házigazdák nyertek meg 2-0-ra.

A házelnök az Országgyűlés labdarúgó csapata nevében egy teqball asztalt ajándékozott a Török Nagy Nemzetgyűlési Sportklubnak.

A két csapat játékosai a pályán egyperces néma csenddel adóztak a csütörtökön elhunyt országgyűlési képviselő, nemzetpolitikai államtitkár Potápi Árpád János emléke előtt áll a közleményben

Az Országgyűlés csapatának és a Török Nagy Nemzetgyűlés labdarúgó-csapatának mérkőzése Ankarában 2024. október 18-án.

Forrás: MTI


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom