Lehet, hogy Messi elhagyja a Barcát

HírKlikk 2020. július 5. 09:01 2020. júl. 5. 09:01

Sajtóhírek szerint, Lionel Messi és a katalán klub között megszakadtak a tárgyalások az argentin labdarúgó szerződésének meghosszabbításáról.

A Barcelona játékosainak egy csoportja elégedetlen a vezetőség terveivel, a keret erősségével, az edzői stábbal, az átigazolási tervekkel, s egyszerűen nem látja a kiutat a jelenlegi helyzetből. És ami a legnagyobb probléma: a Cadena SER beszámolója szerint, már Lionel Messinél is betelt a pohár – írta meg a Nemzeti Sport.

A lap szerint, a 33 éves támadó új szerződéséről édesapja tárgyalt a Barcelonával, ám Messi a jelentések alapján, elégedetlen azzal, hogy a média őt teszi felelőssé a csapatnál az utóbbi időben történtekért, így például Ernesto Valverde menesztéséért. Az sem tetszik a játékosnak, hogy a klubtól személyes információk szivárognak ki róla és családjáról.

Korábban Messi többször nyilatkozott úgy, hogy addig marad a katalán csapatnál, amíg ezt a klubnál szeretnék, ám szerinte már nincs így. Ráadásul nem érzi, hogy újra nyerő projekt részese lehetne a Barcelonában, a probléma része pedig nem akar lenni, és nem hisz a vezetés jelenlegi terveiben.

Ha Lionel Messi valóban elhagyja a Barcelonát, annak akár hosszabb hullámvölgy is lehet a következménye a katalán együttesnél, bár nem nagyon van kétségünk azt illetően, hogy máris elkezdték keresni az utódját.