Lovrencsics mutogatott és ordibált a vendégszurkolóknak

HírKlikk 2020. szeptember 12. 12:35 2020. szept. 12. 12:35

Pénteken finoman szólva is sportszerűtlen körülmények között nyert a Ferencváros a Paks ellen, de a Fradi válogatott játékosa szerint, így sem magyarázhatnak neki a paksiak.

A hvg.hu számol be arról, hogy a Ferencváros focicsapata simán verte 5-0-ra a Paksot az NB I. pénteki meccsén, de a találkozó nem a sok gól miatt lesz emlékezetes: a Paks ugyanis egy hete nem tud már szervezetten edzeni, miután a keretükben megjelent a koronavírus. A klub kérvényezte is a meccs elhalasztását, de a Fradi levélben tudatta, nem mennek bele, így a teljesen levert és sokszor tartalékos paksiak végül simán kikaptak.

A mérkőzést követően, Lovrencsics Gergő, a Fradi 36-szoros válogatottja azt magyarázta a köztévé riporterének, hogy nagyon fontos a csapatuk számára ez a mérkőzés, hogy fel tudjanak készülni a következő BL-selejtezőjükre. Ezért nem lényeges, milyen állapotban volt az ellenfél. Eközben a riporter mögött helyet foglaló vendégszurkolók skandáltak, ami láthatólag nem tetszett Lovrencsicsnek, aki előbb csendre intette a drukkereket, majd oda is szólt az egyik őt szidalmazónak.

„Ne magyarázzál!” – üzente a játékos, majd a köztévé riportere végül megkérte Lovrencsicset, hogy inkább a kamerával foglalkozzon a paksiak helyett.

A Fradi húzása egyébként azért is különösen visszás, mert augusztus végén a DVTK-val játszottak volna, azt azonban az ő kérésükre elhalasztották. Nem koronavírus miatt, hanem azért, mert akkor épp úgy érezte a klubvezetés, jót tenne a pihenés a BL-selejtező előtt. Ennek ellenére, senki nem gördített akadályt az útjukba.

Forrás: hvg.hu