Cicciolina perel, és Magyarországra költözik

HírKlikk 2019. május 11. 12:02 2019. máj. 11. 12:02

Pert indít Staller Ilona az olasz parlament ellen azután, hogy az ország adóhatósága egy 100 ezer eurós tartozás miatt rátette a kezét arra az életjáradékra, amelyet az 1987 és 1991 között viselt parlamenti képviselői tisztségéért kapott eddig.

"Éppen néhány napja egy élő tévéműsorban sértett meg Mario Giordano, a TG4 tévétársaság korábbi elnöke, aki szerint nekem eleve nem is járt volna az életjáradék. Persze hogy kiakadtam, hiszen nem ungabungáztam a parlamentben éveken át, hanem képviseltem azt a húszezer választót, aki rám szavazott. Na, többek között ezért is döntöttem úgy, hogy itt hagyom Olaszországot. Pert indítottam a parlament ellen és remélem nem csak az elmaradt járandóságomat, de büntetést is fizetnek majd a végén. Addig pedig eladom a lakásaimat. Jelenleg kettő van a piacon, egy félmillió és egy háromszáznyolcvanezer euró értékű, ha pedig ezek elkelnek, árulni kezdem a fennmaradó három lakásomat is" – mesélte nemrég a Ripostnak.

A Cicciolina művésznéven ismert egykori pornósztár és politikus, hozzáfűzte, hogy Rómából Budapestre költözne, hogy egy kozmetikai cég arca legyen vagy ezoterikus irodát nyisson a nővérével.

A Corvin-negyedben szeretne lakást venni. A 67 éves dívának Rómában összesen öt lakása van, és ha visszakapja az életjáradékából visszatartott 24 ezer eurót is, a költözés aligha jelent majd problémát.

Forrás: ripost.hu