"Damu Roland minden szava hazugság"

HírKlikk 2015. május 27. 11:05 2015. máj. 27. 11:05

A színész alig szabadult a börtönből - ahova amiatt került, mert a bíróság ítélete szerint egykori barátnőjét, Palácsik Tímeát bántalmazta -, máris sikerült ismét túlfeszítenie a húrt. Damu agresszív viselkedésével már többször került az újságok címlapjára. Az egyik ilyen emlékezetes esettel kapcsolatban színész azt állítja, a TV2 provokálta ki Hal a Tortános balhéját - a forgatáson részt vevő Irigy Hónaljmirigy sztárja, Varga Győző azt állítja, Damu minden szava hazugság.

A börtönt is megjárt színész szabadulása után életrajzi könyvében mesél korábbi botrányos tetteiről, s többek között azt is részletezi, hogy miért borult ki a Hal a Tortán forgatásán.

Azon a héten Damu mellet az Irigy Hónaljmirigyes Győző, Szentgyörgyi Rómeó fitneszedző és Kelemen Anna voltak a házigazdák. A színész nagyon kikészült saját estjére, nem bírta elviselni a főzéssel járó stresszt, ráadásul a forgatás előtti pillanatokban a műsor készítői nem találták meg Kelemen Annát.

"Egyszer csak szól az asszisztens, hogy baj van, mert eltűnt Anna. Fogalmunk sem volt, hol van. Már kilenc óra is elmúlt. Én a stáb nálam tartózkodó tagjaival elkezdtem piálni. Az előétel kiszáradt, a bográcsban kihűlt a pörkölt. Nagyon ideges lettem" - írja Damu.

A stáb időközben megkérte Győző feleségét, és Damu akkori barátnőjét, Palácsik Timit, hogy vegyenek részt a forgatáson, ha már Annácska eltűnt, akinek a távolléte azért is idegesítette Damut, mert magának akarta az első helyet, így viszont Anna szavazataira nem számíthatott.

"Ordítottam, és nagyon obszcén, vulgáris, gusztustalan szavakat mondtam. Csak később jöttem rá, hogy pontosan ez volt a cél. Hergeltek, és én egy idő után, főleg az alkohol hatása alatt, igazi balhét kreáltam. Hogy tényleg jó kis balhé legyen, és a műsornak legyen nézettsége, felrúgtam egy spanyolfalat, ami a kertemben volt felállítva. Elzavartam a stábot. Ők nagy dérrel-dúrral elmentek. Zenészbarátaimmal meg jót röhögtünk, hogy na, ez volt aztán a színjáték" - meséli Damu, aki szerint a csatorna nem bánta kirohanását, neki azonban nem engedték, hogy megnézze a nyersanyagokat.

Palácsik Tímea, Varga Győző felesége, Böbe és Damu Roland
Fotó: TV2


A jelenlévők közül néhányan azonban másképpen emlékeznek az esetre. Az IHM-es Varga Győző felesége mai Facebook posztjában leírja, hogy bár ritkán szokott hozzászólni hírekhez, de ezt most képtelen szó nélkül hagyni, ugyanis szerinte a színész nem mond igazat.

"Damu Roland hazugságokat állít! Semmi színjáték nem volt, Ő ilyen. Az egész stáb döbbenten nézte végig a kirohanását. Nem igaz, hogy heccelték, szegény szerkesztők még csitítani próbálták. Örüljön, hogy "csak" ennyi került adásba és a többi vállalhatatlan kijelentése nem. Kezet csókolhatna a vágónak, no meg a rendezőnek és inkább maradjon csendben. Soha nem szoktam hozzászólni semmihez, de ezt a "meg volt rendezve balhé" témát nagyon unom, mert egyszerűen NEM IGAZ! Aki mást állít, az hazudik! Tudom, mert ott voltam! Bár ne lettem volna......" - emlékszik vissza az esetre Böbe.

Varga Győzőt is megkérdeztük ő mit szól Damu Roland könyvében tett állításaihoz az ominózus forgatással kapcsolatban.

"Én nem szándékozom egyáltalán elolvasni a könyvét, de ha ez tényleg így jelenik meg, akkor ebből is látszik, hogy hiteltelen, minden szava hazugság" - fejtette ki véleményét Győző.

Íme a szóban forgó adás. Döntsétek el, Damu igazat mond-e!