Dukai Reginánál már két hete áll a karácsonyfa

HírKlikk 2019. november 29. 12:41 2019. nov. 29. 12:41

Dukai Regina nagyon szereti a karácsonyt, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy nála már két hete áll a feldíszített fa.

Dukai Regina egy meghitt bejegyzésben, fénykép kíséretében számolt be arról Instagram oldalán, hogy nála már két hete áll a karácsonyfa. Szerinte ezzel a gyorsasággal nem veszíti el a varázsát.

„Pici korom óta minden évben ugyanolyan izgatottan várom ezt az időszakot. Sőt! Talán az évek előrehaladtával egyre jobban szeretem és értékelem, mert tudom, hogy az ünnepek alatt sokkal több napot lehetek majd együtt a családommal, mint az év bármely más szakában. Mondjon bárki bármit, én hiszem és tapasztalom, hogy ilyenkor sokkal több a szeretet és az odafigyelés a levegőben. Tegnap egy bevásárlóközpontban jártam. Az egész épületet a forralt bor, narancs és fahéj illata járta át, az egyik üzlet hangszórójából pedig a The Christmas Song szólt Glen Campbelltől és hirtelen még szívem is gyorsabban dobogott. Egyszerűen szeretem…nincs miért mentséget keresnem, hogy miért pompázik nálam már 2 hete a karácsonyfa, nincs túl korán, nem unom meg és NEM, nem veszíti el a varázsát! Ez vagyok én és remélem ilyen maradok örökre!"

Forrás: Hírklikk