Életveszélyes fenyegetést kapott a Barátok közt színésze

HírKlikk 2019. szeptember 9. 09:07 2019. szept. 9. 09:07

Szidják, fenyegetik, halálát kívánják Volosinovszki Györgynek, a Barátok közt színészének.

A fiatal színész egyetlen „bűne”, hogy ő Szántó Áron az RTL Klub legendás sorozatában, ám mivel a karakter lassan gonoszabb, mint Berényi Miklós a leggaládabb éveiben (legutóbb felgyújtott egy gyerekfalut), a színésznek váratlan helyzetekkel is meg kell küzdenie - írja a Blikk.

– Elképedve figyelem, mennyire képtelenek néhányan szétválasztani a fikciót a valóságtól. Már életveszélyes fenyegetést is kaptam! – árulta el Volosinovszki György.

A színész elmesélte, az utcán is szembesült már vele, utálat tárgya lett.

– Beültem egy helyre, és a szomszéd asztalnál ülő lánytól kértem egy zsebkendőt. Ahogy rám nézett, láttam a félelmet a szemében. Amikor rákérdeztem, elárulta, hogy a Barátok közt állandó nézője, és megijedt tőlem – mesélte a színész, aki kicsit tart attól, hogy Áron figurája hogyan hat a civil életére és karrierjére.

– Több kollégámtól hallottam már, hogy egy szórakozóhelyen vagy az utcán beléjük kötöttek, ráadásul a szerep miatt. Nem szeretném ezt átélni – szögezte le Volosinovszki, akinek szereplőtársai közül néhánynak már lépnie is kellett a rajongók miatt. 

Forrás: Blikk