Eltűnt Marsi Anikó – ezért nem látható a Tényekben

HírKlikk 2020. március 26. 10:30 2020. márc. 26. 10:30

Marsi Anikó hetek óta nem látható a Tényekben. A TV2 híradóját kollégái felváltva vezetik. Marsit február 4-én még láthatták a nézők állandó műsorvezető társával, február 5-től viszont Vitányi Judit vezeti hétköznap esténként a Tényeket Gönczi Gáborral, és esetenként Szebeni Istvánnal.

Hot! magazin információi szerint, a híradósok nem tudják, meddig kell még felváltva helyettesíteniük a 45 éves tévést – írja a Femina.hu.

A hetilap úgy értesült, Marsi Anikó Dominikán tartózkodik a férjénél, aki ott forgatja az Exatlon Hungary című vetélkedőt. Valószínűleg csak meg akarta látogatni a szeretteitől hónapok óta távol élő Palik Lászlót, de a világméretű koronavírus-járvány közbeszólt. Megpróbálták telefonon elérni, de a hívott fél nem volt elérhető. 

Az Exatlon Hungary versenyzői egy hermetikusan lezárt, fegyveres őrök által védett területen forgatnak, amit senki sem hagyhat el, ahogy a szálláshelyet sem. Ugyanakkor tudnak a járványról, családtagjaikkal pedig a stáb tartja a kapcsolatot. Idegenekkel nem érintkezhetnek, és nemzetközi orvosi stáb felügyelete alatt vannak, jól felszerelt kórházi háttér áll a rendelkezésükre. 

Dominikát az Exatlon Hungary kiesett versenyzői sem tudják elhagyni, és nem csak azért, mert a világjárvány miatt, sok légitársaság leállította járatait: a TV2 hivatalos közleménye szerint, a dominikai kormány március 16-tól harminc napra korlátozta a ki- és beutazásokat. 

Marsi Anikó is csak a rendelkezés feloldása után tudja elhagyni az országot, de akkor már a férjével együtt, hisz' addigra a forgatás is befejeződik. 

Forrás: femina.hu