Emberfeletti erővel tért vissza a halálból Judy

HírKlikk 2019. január 6. 15:07 2019. jan. 6. 15:07

A Groovehouse énekesnője húsz éve szenvedett súlyos autóbalesetet, az életéért való küzdelem viszont sikeres volt. A harcról, amit átélt, a napokban jelentette meg tíz évvel ezelőtt írt könyvének négy fejezettel kibővített második kiadását, melyben bizonyítja: van élet a halál után.

"Két-három hónappal ezelőtt váratlanul összefutottam azzal a mentőssel és tűzoltóval, aki megmentette az életemet. Kivett az autóból, és ő rakott rám mindenféle gépeket. Megrendítő és megindító volt hallani tőle, hogy ugyan nem voltam magamnál, mégis minden egyes utasításukra reagáltam. Csukva volt a szemem, félholtan szedtek ki a kocsiból, és kőkeményen küzdöttem azért, hogy visszakapjam önmagam"

– mesélte a Star magazinnak az énekesnő, aki arra számított, hogy a baleset után fél évvel minden a régi lesz.

"Álmomban sem gondoltam volna, hogy tíz évembe fog telni, hogy feldolgozzam a történteket. Rengeteg álmatlan éjszakám, kíméletlen fizikai és lelki fájdalmam volt"

– emlékezett vissza Judy.

"Majdnem az egész életemet otthagytam. De azt kell mondanom, én megéltem azt, amiről sokan csak beszélnek: van élet a halál után. A kórházban fekve nem tudtam reagálni a hallottakra, de a szüleimnek elmondták: inkább a koporsómra gyűjtsenek, mintsem plasztikai sebészetre, mert nagyon kevés esélyem van a túlélésre. Ha túl is élem, tolókocsiba kerülök. Ez hatalmas küzdelmet generált bennem, erőt adott ahhoz, hogy dacból bebizonyítsam, talpra lehet állni, fel lehet épülni."

Forrás: Star