Felébresztették a mélyaltatásból Demjén Ferencet

HírKlikk 2019. május 10. 13:30 2019. máj. 10. 13:30

Nem altatják tovább, az orvosok az agyérgörcsön átesett zenészt. A Blikk úgy tudja, hogy Demjén Ferenc a körülményekhez képest jól van, bár a rosszullétére szinte egyáltalán nem emlékszik.

Mint arról a Hírklikk is beszámolt, a Kossuth-díjas zenészt hétfő óta tartották mélyaltatásban gyógyulása érdekében az orvosai. Demjén Ferenc múlt pénteken lett rosszul, és agyvérzés gyanújával szállították a szigetvári kórházba. Ott kiderült, csak enyhébb agyérgörcsön esett át, majd átvitték a Pécsi Idegtudományi Központba, ahol a zavartalan gyógyulás érdekében altatták az orvosok.

Ez az időszak azonban szerda este véget ért, Demjén Ferenc ugyanis felébredt hosszú álmából - írja a Blikk. A lap úgy tudja, hogy az ébredésnél vele volt felesége, így első szavait vele válthatta az énekes.

Az agyérgörcsön átesett betegek jelentős részét a kórházban ébredve és a történtekkel szembesülve újabb sokk érheti, és ez veszélyes helyzetet teremthet, de a Kossuth-díjas zenész a lap értesülése szerint a körülményekhez képest jól van, bár a rosszullétére szinte egyáltalán nem emlékszik. Még számos vizsgálat vár Demjén Ferencre, akit egyelőre az intenzív osztályon kezelnek tovább.

Forrás: Blikk