Hiába ostromolják a férfiak Csepregi Évát

HírKlikk 2019. július 22. 13:32 2019. júl. 22. 13:32

Csepregi Évának több mint három éve ért véget legutóbbi kapcsolata, ami nagyon megviselte. Elmondása szerint ez a legfőbb oka annak, hogy hiába ostromolják a férfiak, ő nem igazán nyit feléjük.

Csepregi Évára igazán ráfér a pihenés. A rengeteg koncert mellett húsvétkor szeretett kiskutyáját, Csöpit is elveszítette, ami nagyon megviselte.

– Nagyon megviselt Csöpi távozása, hiszen tizennégy évig volt a társam jóban és rosszban. Szeretnék majd egy újabb kiskedvencet, de egyelőre nem állok rá készen, meg időm se lenne most vele foglalkozni – mondta a Lokálnak a 65 éves énekesnő, aki kertjében temette el kiskutyája hamvait.

Éva azonban Csöpi elvesztésével sem érzi magát egyedül, hiszen a család és a barátai mellette vannak. A férfiak is folyamatosan ostromolják, de ő élvezi a szabadságot.

– Tizenöt év hosszú idő, és rá kellett ébrednem, hogy eléggé megviselt ez a kapcsolat. Mindig van a környezetemben olyan férfi, aki szeretne jobban megismerni és elhív randizni, én viszont nem érzem erre késznek magam.  Ebben biztosan az is közrejátszik, hogy jól érzem magam egyedül, és élvezem a szabadságot. Ha persze jön egy olyan férfi akinél érzem a szikrát, és bebizonyosodik, hogy igazi lelkitársam tud lenni, azzal szívesen osztom meg az életemet.

Forrás: Lokál