Hostel zsákbamacska

HírKlikk 2019. október 20. 15:46 2019. okt. 20. 15:46

Ahogy értesültem, az első számú kedvenced a hostel a szálláshely típusok körében. Nos, ez érthető, hiszen nagyon olcsó, barátságos és kaland-orientált. Köztudott, hogy ha valaki e mellett voksol, biztos lehet benne, hogy a hálóját másokkal is meg kell osztania. Persze, olcsóságuk nem jelenti azt, hogy kevésbé lennének színvonalasak, éppen ellenkezőleg! Ma már többféle árkategóriában is válogathatunk közöttük!

De lássuk, mi van a zsákban! Kérlek, húzz egyet véletlenszerűen, és tudni fogod, hová érdemes elzarándokolni legalább egyszer!

Őrjöngő Majmok Party Hostel

Az első sikeresen kihúzott név Siófok szívében helyezkedik el. Ahogy a neve is mutatja, az élet, a pezsgés, a party ihlette eme kis hostelt, ahol tulajdonképpen a legnagyobb szoba 8 főnek ad otthont. Emeletes vagy franciaágyas szobát is választhatsz.

Leginkább egy egyszerű, “pont jó” hangulatot idéző szellemiséggel rendelkezik. Saját parkolója, kerthelyisége és egy hangulatos filagóriája is van, grillezési és bográcsozási lehetőség is adott.

Nap Hostel

A következő kiválasztott Pécsen található. A legnagyobb szoba 3 főnek ad helyet. Wifivel, vezetékes internettel, saját étteremmel rendelkezik. De van itt bár, kávézó is. Valamint, ami talán a legfontosabb, bárki megtalálja a neki való étrendet, mivel szénhidrátcsökkentett, vegetáriánus, illetve glutén- és laktózmentes menü is fogyasztható.

Modern feelingje közvetlenséget sugall. Amolyan “élj a mának” üzenetű kellemes környezet várja az oda látogatókat.

Full Moon Design Hostel

Azt hiszem, már a neve is jól hangzik, mivel úgy tűnik, mintha az Alkonyat-trilógia egyik részébe csöppentünk volna. Különböző hálóterek vannak, ezek közül a legterebélyesebb 4 főnek kínál helyet.

Van itt Wifi, vezetékes internet, széf, csomagmegőrző, lobby, vasalási lehetőség és kerékpárkölcsönzés. Továbbá,  karaoke berendezés, masszázs, asztalitenisz, bár, kávézó, nightclub, hajózás és szervezett városnézés hívogat a kínálat körében. A közelben még parkolásra, vásárlásra is van lehetőség.

Egy luxus kategóriájú, fiatalosan vad designnal ellátott, és a színekkel bámulatosan játszó belső terekkel rendelkező hostel. Fő üzenete leginkább a szabadság megélése lehetne.

A zsákbamacska ma igazán választékos helyeket tartogatott számodra. Ne feledd, ha kalandra vágysz, akkor mindenképpen a hostel mellett dönts!

A három hostel önmagában is megnyerő, azonban Te magad is kereshetsz. Az apartman.hu “kalandor” térképes keresőjével helyszín és szállástípus szerint lelhetsz rá a neked megfelelő szálláshelyre!

Mire vársz még? Csomagolj!