Megbundázták az X-Faktort?

HírKlikk 2019. december 13. 06:34 2019. dec. 13. 06:34

ByeAlex, az X-Faktor mentora, a napokban a közösségi oldalán fakadt ki, ugyanis több olyan videó, komment és bejegyzés is kering az interneten, miszerint megbundázták az RTL Klub tehetségkutató műsorát.

„Hagyjátok már a sok hülye kamu f*szságok osztogatását! Egy rakás hülyeség, photosopolt képek, kamubeszélgetések és infók! Például, hogy előre le van zsírozva, hogy Patrik nyeri a versenyt! JÉZUSOM! Nem bírom ezt tovább!” – írta ByeAlex a közösségi oldalán.

A bejegyzést kiszúró Blikk szerint még ezek után is több száz kommentelő írta: szerinte igenis előre le van játszva, ki nyeri a több millió forint értékű fődíjat.

Több csoport is van a legnagyobb közösségi oldalon, amelyet a műsor rajongói hoztak létre. Az egyik ilyen zárt csoportban jelent meg egy poszt, amelynek szerzője egyenesen azt állítja, hogy egy ismerőse igen érdekes beszélgetést csípett el egy parkolóban, és ez alapján Zdroba Patrik lesz a befutó.

– Nagyon sok teória kering már a szavazással kapcsolatosan. Ezt mindig érdekes látni, de jó érzéssel tölt el, hogy foglalkoznak a műsorral. Ezúton megnyugtatunk mindenkit, nincs még meg a győztes, hiszen erről majd a szavazók szombaton döntenek. A legutóbbi adásban több mint 750 ezer érvényes szavazat érkezett – árulta el a lapnak Verebély Marcell, az X-Faktor kreatív producere.

A Blikk szerint az X-Faktort azért sem lehet megbundázni, mert minden élő adáson közjegyző hitelesíti a szavazatokat. A független hatósági személy jegyzőkönyvet készít, amely a későbbiekben hitelt ad annak, hogy a szavazás alatt minden szabályosan történt. A közjegyző nem a nézőtéren vagy a stábtagokkal ül a műsor alatt, hanem ott, ahol a technikusok tartózkodnak, s ahol a szavazatokat összesítik.

Forrás: Blikk