Pásztor Erzsi úgy akar meghalni, mint Tolnay Klári

HírKlikk 2019. március 20. 12:38 2019. márc. 20. 12:38

Pásztor Erzsi szerencsésnek mondhatja magát, hiszen életen át tartó barátságai mellett mindig felbukkannak az életében olyan személyek, akiket egyből a szívébe tud zárni. Nemrég megismerkedett egy hölggyel, akit egy közösen átélt nehéz időszak után unokájává fogadott.

A színésznő lánya és két unokája Olaszországban él. Csak ritkán találkozik velük, pedig nagyon hiányoznak neki. Nem csoda, hogy Pásztor Erzsi igyekszik betölteni a szívében azt az űrt, amit a távolság okoz: nemrég ismerkedett meg egy nővel, akibel szinte azonnal mély barátságot kötött.

- Találkoztam egy fiatal lánnyal. Ő igazából csak nekem lány, most már negyven felé járhat. Fotózni jött fel hozzám egy alkalommal. Vadidegen teremtés volt, de én pótunokámmá fogadtam. Olyan kedves volt és hiányzik is az unokám, akit ugye ritkán látok, mert a lányommal együtt Olaszországban lakik – kezdte a Star magazinnak a Szomszédok Janka nénije.

Pásztor Erzsi fogadott családja akkor is a színésznő mellett volt, amikor kórházi ellátásra szorult.

- Amikor beteg voltam, ez a kislány minden áldott nap ott volt velem a kórházban, a lakásomon, bevásárolt nekem, hozott-vitt engem. Szerencsére iskolában dolgozik titkárként, így nyáron szabadságon volt – minden idejét rám áldozta. Ez annyira meghatott engem, hogy azt elmondani nem tudom. Nagyon hálás vagyok ezért a friss, véletlen találkozásból született barátságért. Szeretem őt – árulta el a lapnak a színésznő, akit aggaszt az elmúlás gondolata.

- A betegségtől való félelem azért szokott megkörnyékezni, mert nem rég súlyos állapotba kerültem. De szerencsére, amikor már túl voltam rajta, nem foglalkoztatott minden nap. Inkább csak igyekeztem odafigyelni arra, hogy egészséges ételeket egyek. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem gondolok a halálra. Borzasztóan szeretném, hogy ha ez alvás közben történne, de hát ugye ezt nem tudjuk kiszámítani. Beteg semmiképp sem szeretnék lenni, az elég volt az utóbbi időben. A téma kapcsán mindig Tolnay Klári jut eszembe, akinek ajándék volt az élete és a halála is. Egyszerűen elaludt és elment a gyönyörű pályafutása után. Hát így szeretnék én is elmenni. Ez az egyetlen vágyam, más különösen nincs. Egyébiránt kicsit azért hiányzik az életemből a vidámság, a derű, ami végigkísérte a fiatalkoromat. Bár az valószínűleg azért is volt más, mert akkor fiatal voltam.

Forrás: Star