Színházrajongók figyelem! Újabb videósorozattal jelentkezik a Madách

HírKlikk 2020. április 5. 10:00 2020. ápr. 5. 10:00

„Ez mind én vagyok!” címmel, a Madách Színház újabb videósorozatot indít, amelyben a társulat tagjai és a hozzá kötődő színészek készítenek magukról legfeljebb három perces filmeket. A színházban fellépő művészek közül már közel negyvenen vállalták a feladatot, köztük Dunai Tamás, Weil Róbert, Sáfár Mónika, Sasvári Sándor, Mahó Andrea és Gálvölgyi János.

A Madách felületeire – a honlapjukra, illetve Facebook- és Instagram-oldalukra – felkerülő videókkal kapcsolatban, annyi a kikötés, hogy a három perces időkeretben adjanak elő bármi olyat – dalt, verset, táncot, mozgást, személyes történetet –, amit szívesen bemutatnának, amire büszkék, vagy amit szívesen csinálnak.

Szirtes Tamás igazgató szerkesztőségünkhöz eljutott levelében azt írta, hogy „nehéz napokat élünk, a koronavírus próbára tesz mindannyiunkat. De a kényszerű hallgatás időszakában sem feledkezhetünk meg arról, hogy mindannyian a színház elkötelezett rajongói vagyunk, különleges képességű emberek, gazdag előadó-művészeti tapasztalattal”.

A Madách Színház online felületein ez már nem az első ilyen kísérlet: március 23-a óta nagy sikerrel tart – és folytatódik – a „Madách Színház él, és visszavárjuk Önöket!” című videósorozat, amelyben a társulat tagjai a színház repertoárjának dalait éneklik.