A lányát akarta megöletni, de őt tette el láb alól a bérgyilkos

HírKlikk 2024. október 12. 17:50 2024. okt. 12. 17:50

Egy 35 éves nő, akit a sajtó csak Alka néven emleget, megelégelte a 17 éves lánya renitens viselkedését: a fiatal lány korábban megszökött egy férfivel, és még akkor is tartotta vele a kapcsolatot, hogy megtalálták, és elköltöztették. Miután felfedezte a lánya mobilján a telefonhívásokat, Alka úgy döntött, hogy megöleti az engedetlen tinédzsert.

A nő kapcsolatba lépett a 38 éves Subhash Singh-szel, és 50 ezer rúpiát (kb. 220 ezer forintot) ajánlott neki, hogy meggyilkolja a gyerekét – írta a TelexHindustan Times cikke nyomán. A kiváló tervbe azonban végzetes hiba csúszott, miután kiderült, hogy Singh volt a lánya szeretője, akivel korábban megszökött. Singh felfedte a tervet a tinédzsernek, aki alternatívát javasolt: inkább ölje meg az anyját, és cserébe hozzá megy feleségül. A férfi megfogadta a tanácsot és megölte az asszonyt.

Singh-t és a tinédzsert letartóztatták, a pár a rendőrségi kihallgatáson beismerte a bűncselekmény elkövetését. A rendőrség illetékesei megdöbbenésüket fejezték ki az eset körülményei miatt.

Forrás: Telex


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom