A tizenharmadik gyermeke is világrajött Elon Musknak

HírKlikk 2024. június 23. 18:00 2024. jún. 23. 18:00

A Bloomberg szerint idén év elején újabb gyermeke született Elon Musknak a Neuralink igazgatójától, Shivon Zilistől. Musknak már korábban születtek ikrei ettől a nőtől, őket a Business Insider fedezte fel 2022-ben egy bírósági dokumentum megtalálása után – írja a Telex.

Musknak három gyermeke van a zenész Grimestől, hat a korábbi kapcsolataiból, így, bár Musk titkolja gyermekeit, összesen eddig 12-ről tudni. 

Elon Musk szerint egyébként nagyon komoly probléma Európa „termékenységi válsága", ezt pedig gyakran szóvá is teszi. Tucker Carlsonnak adott interjúban is hangoztatta ebbéli félelmét, illetve 10 millió dollárt is adományozott már azért az Austini Egyetemnek, hogy kutassák az emberi populációt. A kinyilatkoztatásai után a SpaceX-en belülről több olyan információ is érkezett, hogy Musknak inkább a munkahelyén és a beosztottjaival szemben tanúsított magatartásán kéne csiszolnia.

A Wall Street Journal belsős információi szerint volt Musknak például olyan gyakornoka a cégnél, akivel szexuális kapcsolatban állt – majd a nő később a cég vezetője lett. Egy másik munkavállaló azt mondta, hogy többször visszautasította már Musk abbéli kérését, hogy szüljön neki gyereket – írja a portál.

Forrás: Telex


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom