Azahriah óriási hangulatot csinált a Sziget második napján

HírKlikk 2024. augusztus 9. 18:10 2024. aug. 9. 18:10

Azahriah tett róla, hogy az idei Sziget fesztivál második napja a magyar közönség számára legyen leginkább élvezhető. Berobbantotta a nagyszínpadot, és az elmúlt évek legnagyobb buliját élhettük át csütörtök este. Fellépett az amerikai énekesnő Halsey is. Ma BetonHofi, a Blahalouisana, és az Oasisből ismert Liam Gallagher szórakoztatják a fesztiválozókat. 

A 22 éves magyar énekes, Azahriah pályája csúcsán van, három teltházas koncert a Puskás Arénában, európai turné után, csütörtök este a Sziget fesztivál nagyszínpadát hódította meg. Bár nem ő volt az est sztárfellépője, mégis az ő koncertjén kerekedett a legnagyobb buli. Azahriah a Hajógyári-szigetre is elhozta a tőle megszokott profizmust, a hangulat elképesztő volt, minden percét imádtuk. A koncert alatt teljesen megtelt a színpad előtti terület, már csak a hátsó részeken lehetett közlekedni. A Sziget sajátosságaiból adódóan, a közönség nagyjából fele külföldi volt, nem értették a dalszövegeket, de így is átérezték a hangulatot. Azariah egyébként végig magyarul beszélt, és úgy tűnt, inkább saját rajongóihoz akar szólni. Az első szám most is az Introvertált dal volt, de elhangzottak régebbi és vadonatúj nóták is.

Azariah után lépett színpadra az est sztárja, az amerikai énekesnő, Halsey, aki nagyon sokszor váltott már zenei stílust, és ennek megfelelően külsőt is. Most rövidre nyírt, pink hajjal, bikinifelsőben, rövidnadrágban érkezett. Az eleje kicsit nehézkesen indult, némileg talán hamiskás is volt, de a harmadik, negyedik dalnál beindult a koncert. Elhangzott a Nightmare, a Lucky, a Closer.

Csütörtökön fellépett még a szlovén pop-rock banda, a Joker Out, a Grandson, Nova Twins valamint Aurora.

Ma BetonHofi, és a Blahalouisiana képviseli a hazai előadókat, de koncertet ad Liam Gallagher is.



Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom