Börtönbe akartak drogot csempészni - videó

HírKlikk 2024. szeptember 10. 09:35 2024. szept. 10. 09:35

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága büntetőeljárást folytat bűnszövetségben, rendvédelmi szerv létesítményében elkövetett új pszichoaktív anyag kereskedelem miatt; három embert fogtak el az ügyben, később a bíróság elrendelte a letartóztatásukat.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság azt közölte kedden a police.hu oldalon, hogy a gyanúsítottak több büntetés-végrehajtási intézetbe próbáltak különböző módszerekkel új pszichoaktív anyagot bejuttatni, amit a csomagok címzettjei nemcsak saját használatra, hanem fogvatartott társaik közötti újraértékesítésre is használtak volna.

A drog ellenértékét egy előre egyeztetett bankszámlára kellett átutalniuk a rabok hozzátartozóinak – tették hozzá.

Mint írták, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság és a büntetés-végrehajtási szervezet felderítő szolgálata szoros együttműködése eredményeként számos olyan tárgyat foglaltak le, amelyekből a szakértő új pszichoaktív anyag jelenlétét mutatta ki.

A három letartóztatott ember mellett a büntetés-végrehajtási intézetben elítéltként fogvatartott két további bűntársat is gyanúsítottként hallgattak ki – áll a közleményben.

Forrás: MTI


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom