Hatalmas dobásra készül Szandi

HírKlikk 2024. szeptember 9. 13:44 2024. szept. 9. 13:44

A kiváló énekesnő meglepő bejegyzéssel jelentkezett közösségi oldalán. Szandi óriási meglepetéssel készül, amelyről egy néhány másodperces, sejtelmes videót is közzétett.

Szandi a napokban egy olyan videóval lepte meg rajongóit, amellyel kapcsolatban elindultak a találgatások. A Metropolnak adott interjújában elmesélte, mire készül. 

„A pandémia időszakában mutattam meg először a rockos énemet, vagyis azt, hogy nemcsak hallgatni, de énekelni is szeretem ezt a műfajt. AC/DC-t, Deep Purple-t, sőt Guns N’ Rosest is énekeltem már, aminek nagyon nagy sikere volt. AC/DC-t a mai napig szoktam énekelni az élő koncertjeimen, és mivel önazonos, a közönségem is szereti. 

Most olyasvalamibe vágtuk a fejszénket, amit korábban még nem próbáltam: összeállítottunk egy zenei egyveleget, vagyis egy olyan dalt, amit azokból a számokból raktunk össze, amik az én személyes kedvenceim. Mindegyik dalból van benne egy kis részlet, ezek igazi rockklasszikusok, amiket a világon mindenki ismer és szeret

„Az Edda Művek gitárosával, Alapi Pistivel, férjemmel, Csabival, az Ocho Macho együttesből ismert Kanóccal, illetve néhány zenészbarátunkkal csináltunk hozzá egy klipet, amit a napokban forgattunk.”

Szandi szerint nagyon jó a kémia a csapattal, fantasztikusan tudtak együtt dolgozni. 

„A rockzene szeretete összeköt minket, hihetetlen jó hangulatú forgatás volt. Nagyon jól éreztük magunkat, amit a végeredmény is tükrözni fog. Nem akartam még lelőni a poént, ezért csak egy rövid videót tettem ki ízelítőnek, de egy-két héten belül látni lehet majd a teljes klipet”

– mondta az énekesnő, majd hozzátette: „meglátjuk, milyen lesz a fogadtatása, mindenesetre egyre többen el tudják már fogadni tőlem ezt a stílust, így szeretnénk majd élőben is megmutatni, milyen ez a csapat együtt".



Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom