Javítani kell a hárosi Duna-hidat, forgalomkorlátozás lesz az M0-son

HírKlikk 2024. október 19. 09:15 2024. okt. 19. 09:15

A következő két hétben garanciális burkolatjavítás, illetve dilatáció javítási munkálatok miatt sávzárásra számíthatnak a közlekedők az M0-s autóút M1-es autópálya felé vezető oldalán a Deák Ferenc Hárosi Duna-hídon – közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szombaton az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint tekintettel az út jelentős forgalmára, időszakosan hosszabb menetidővel számolhatnak majd az arra közlekedők.

Mint írják, az autóút több szakaszán is zajlanak további karbantartási és javítási munkálatok, így az M0-s autóúton, az M5-ös autópálya felé, még az M7-es csomópont előtt, az 1-es és a 3-as kilométer között meghibásodott a dilatációs szerkezet, emiatt lezárták a belső és a középső sávot is. Ez napközben komolyabb torlódásokat okozhat.

Javítják a burkolatot az M0-s autóút keleti szektorán is, Vecsés és Gyál között. A 42-es és a 36-os kilométer között, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon lezárták a külső és a leállósávot. A forgalom a belső sávon és az ellenkező oldal belső sávján halad. Az M3-as autópálya felé a külső és a leállósáv használható.

A társaság az autósoknak azt ajánlja, hogy főleg a reggeli és délutáni csúcsidőszakokban indulás előtt tájékozódjanak az aktuális közlekedési helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk az útvonal megtervezéséhez.

Forrás: MTI


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom