Kóbor János: megpecsételődött az Omega sorsa

HírKlikk 2020. november 14. 15:00 2020. nov. 14. 15:00

A legendás zenekar énekese szerint, a koronavírus végleg tönkretette az Omegát.

A Ripost arról számol be, hogy Kóbor János rettenetesen el van keseredve. Úgy érzi, egy élet munkáját tette tönkre a koronavírus. A 77 éves énekes teljesen kizártnak tartja, hogy az Omega valaha talpra áll, hiszen az ő korukban már akár egy év kényszerpihenő is végzetes lehet.

„A sorsunk megpecsételődött, az Omegát végleg megölte a koronavírus. Már nyáron is nagyon tartottam ettől a második hullámtól, sajnos az aggodalmam nem volt alaptalan. A mi esetünkben azért rosszabbak a dolgok, mert egy hatvanéves zenekarról van szó, bőven hetven év feletti tagokkal. Egy év nekünk már nem ugyanaz, mint egy fiatalabb művésznek” – nyilatkozta az énekes.

Kóbor egyébként egészséges, ami legfőképpen annak köszönhető, hogy nagyon fegyelmezetten viselkedik, csak akkor hagyja el a lakását, ha az feltétlenül szükséges és akkor is szájmaszkban, vagy ahogy ő mondja „szájkosárban”.

„Laci fizikailag ugyanolyan állapotban van, mint eddig. Otthon lábadozik, természetesen gyakran, naponta beszélek vele telefonon. Ha jobban belegondolok, neki bizonyos szempontból még jót is tesz a koronavírus-helyzet, mivel a rendeletek értelmében, nem tud elmászkálni, muszáj otthon pihennie”

– mondta el az énekes Benkő László állapotáról.