Győzike kiakadt, kórusban szidták a szurkolók a Fradi–Debrecen meccsen

HírKlikk 2023. október 10. 07:40 2023. okt. 10. 07:40

Az NB I 9. fordulójában játszott egymással a Ferencváros és a Debrecen vasárnap a Groupama Arénában, 12 793 néző előtt.

A Blikk beszámolója szerint a zengett a vendégszektor, a debreceniek gyűlölködő rigmusokat skandáltak a VIP-páholyban helyet foglaló Gáspár Győzőnek és családjának címezve – írja a 24.hu.

A lap informátora azt mondta, a drukkerek már a meccs előtt kiszúrták a lelátón a Romantic énekesét feleségével és lányaival, majd a 450 fős debreceni tábor egyre hangosabban skandálta, hogy „Mocskos cigány, büdös cigány, fideszes cigány”, illetve hogy „Győzike, Győzike, fideszes g*cike”. Állítólag a hangosbeszélőben felhívták a figyelmet a sportszerű szurkolásra, de ennek nem volt hatása.

Egy néző a Blikknek elmondta: a VIP-szektorban igen sokan voltak, korra, nemre nézve nagyon vegyes volt a kép, de mindenki fel volt háborodva, ám hiába néztek rosszallóan vagy válaszoltak néhányan a skandálóknak, ettől nem változott a helyzet, pedig hamarosan megérkeztek a biztonságiak is.

Gáspár Győző szűkszavúan nyilatkozott az eset után: „Így még soha nem aláztak meg. Én szurkolni mentem, nem kiabálni. A pályán nincs gyűlölet."



Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom