Magyar alkalmazott fosztogatott rendszeresen egy tiroli szállodát

HírKlikk 2024. október 23. 18:15 2024. okt. 23. 18:15

Még a sokat látott rendőröket is meglepte az, amit egy szálloda magyar alkalmazottjának kocsijában és szobájában találtak a napokban a tiroli Längenfeldben.

A rendőrséget október 18-án hívta fel a szálloda egyik munkatársa azzal, hogy a náluk dolgozó 39 éves magyar alkalmazott kocsijában a szállodából való tárgyakat látott.

A magyar alkalmazott a kihallgatása során a rendőröknek bevallotta, valóban a szálloda holmijait találták meg a kocsijában. Elismerte, hogy a mostani, lefülelt lopása korántsem az első akciója volt: az Unsel Tirol szerint ugyanis a magyar alkalmazott kibökte a zsaruknak, hogy már hosszú idő óta dézsmálja a szálloda készletét, és már jó ideje lopkodja haza a különféle tárgyakat.

Miután átvizsgálták a szobáját, kiderült, hogy nem csak a kocsija, hanem a szolgálati szobája is tele volt a szállóból meglovasított holmikkal. 

Az osztrák lap szerint a magyar melóst olyannyira elkapta a gépszíj, hogy döbbenetes "árukészletet" halmozott fel, a kicsempészett tárgyak értéke több ezer eurós, azaz vélhetően millió forintos értékű - írja a Bors.



Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom