Meg akarta ölni testvérét egy nő Szatymazon

HírKlikk 2024. szeptember 3. 10:15 2024. szept. 3. 10:15

Eljárás indult egy nővel szemben, aki vasárnap meg akarta ölni a vele haragos viszonyban levő testvérét. Az ügyészség indítványozta a nő letartóztatását – tájékoztatta a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség szóvivője kedden az MTI-t.

Szanka Ferenc közölte, a nővel szemben minősített emberölés bűntettének kísérlete miatt indult eljárás.

A megalapozott gyanú szerint a Szeged környéki településen élő nő vasárnap este 7 óra körül keveredett vitába testvérével. Ez után a nő benzinnel körbelocsolta azt a melléképületet, ahol a sértett tartózkodott, majd meggyújtotta azt.

A sértett felfigyelt a füstre, és az ajtó kirúgásával sikerült az épületből kimenekülnie, mielőtt még sérülései keletkeztek volna. A tűz következtében a melléképület egy része leégett.

Az ügyészség szökés, elrejtőzés és bűnismétlés veszélye miatt indítványozta a nő letartóztatásának elrendelését egy hónapra.

A katasztrófavédelem a honlapján azt írta, vasárnap este egy negyven négyzetméter alapterületű melléképület lángolt Szatymazon, az Ady Endre utcában.

A szegedi és a ruzsai hivatásos, valamint a sándorfalvi önkéntes egységet és a balástyai kutató- és mentőcsoport tagjait riasztotta a szegedi műveletirányítás. A tűzesetben nem sérült meg senki.

Forrás: MTI


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom