Pataky Attila csodás felépülése a koronavírusból

HírKlikk 2020. november 8. 16:30 2020. nov. 8. 16:30

Mint ismeretes, az Edda frontembere, Pataky Attila sokáig a vírustagadók táborába tartozott. Egészen addig a háttérhatalom mesterkedésének tartotta a Covidról szóló híreket, amíg maga is meg nem betegedett és kórházba nem került. Azóta szerencsésen felgyógyult, és mindenkinek azt üzente, hogy „ne véleményeskedjen, arcoskodjon,” hanem vigyázzon magára. Mostanra az is kiderült, hogy bár annak idején köszönetet mondott az őt gyógyító orvosoknak és ápolóknak, valójában a Kárpát-medencéből érkező szeretetnyalábok segítették a felépülését.

– Nagyon fájt, és éreztem, ahogy elfogyok és eltűnök a földi létből – fogalmazott akkor az Edda Művek vezetője, nyilatkozta a Blikknek. Fizikai fájdalmai már nincsenek, de a betegség hatását ma is érzi.

– A bőröm alá égett a Covid! Legalább fél évig, de talán egy évig is eltarthat, mire teljesen felépülök belőle. Nincs benne rutinja senkinek – mondta Pataky. – Még makacsul itt van bennem a koronavírus emléke meg az apró maradványai. A fizikum regenerálódik a legnehezebben, ezt minden nap tapasztalom, de a lelkem sem tud honnan elég erőt meríteni. Nincs sok okom a derűlátásra, mert rémisztő irányba tart a világ. Szerencsére még maradt bennem abból a rengeteg energiából, amit a kórházban fekve árasztottak felém. Azok a szeretetnyalábok segítettek talpra állni, ami a Kárpát-medencéből érkezett felém.