Saját magát vette feleségül egy nő, de egy férfi elszerette tőle

FSP 2022. január 10. 18:45 2022. jan. 10. 18:45

Tavaly augusztusban adott hírt a világsajtó arról a nem mindennapi esetről, hogy egy 33 éves hölgy önmagának fogadott örök hűséget. A brazil Cris Galera csalódott a férfiakban, és rájött arra, hogy számára saját maga az igazi. Most azonban szomorú hír érkezett: a modellként dolgozó fiatal nő összejött egy hús-vér férfival, ezért válni készül önmagától. Egy másik hölgy negyven évi „együttjárás” után a rózsaszínhez ment feleségül. A már nem éppen ifjú pár jól érzi magát, az újdonsült asszony állítólag nem közveszélyes. „Máshol sem mindenki normális” rovatunk híreit olvashatják.

Magához ment feleségül, de már válnak

Egy brazil szépségnek, bizonyos Cris Galeriának, aki Instagram modellként kereste meg a mindennapi betevőt, elege lett a sok csalódásból, amit a férfiak okoztak neki. A 33 éves hölgy úgy döntött, hogy összeházasodik saját magával. Az esküvőt Sao Paulóban tartották, a sajtó azonban meglehetősen elnagyoltan tájékoztatott az eseményről. Így aztán nem tudni, hogy az egyszemélyes házaspár hová utazott nászútra, mit szóltak a szülők a különös frigyhez és egyelőre az sem ismert, hogy a házasságok terén meglehetősen konzervatív magyar hivatalosságoknak mi a véleményük a kapcsolatról. Nálunk ugyanis mint tudjuk, az apa férfi, az anya nő, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy az egyszemélyes házaspárnak melyik fele férfi, s melyik fele nő.

„Rájöttem arra, hogy nincsen szükségem másra, csak saját magamra. Egy erős, céltudatos nő vagyok, de korábban rettegtem attól, hogy egyedül maradok. Mostanra megbékéltem a szingliséggel és nem vagyok csalódott, hogy nem az életem szerelmével álltam oltár elé” – közölte Galera az Instagramon augusztusban.

A boldogság és a házasság azonban mindössze három hónapig tartott. Galera asszony ugyanis időközben megismerkedett egy férfivel. Előbb csak félrelépett szerelmével, ám utóbb arra is rájött, hogy az iránta viselt vonzalom erősebbnek bizonyult a saját magának ígért örök hűségnél. A modell most éppen válófélben van önmagától, szerencsére a kapcsolatból gyerek nem született, s a közös vagyon elosztása sem okozhat gondot. Ha minden igaz, hamarosan egy valódi férfi fogja oltár elé vezetni az immár – önmagától – elvált asszonyt.

Flamingó egy galambokkal teli világban

Másik történetünk hősét – ha nagyon szigorúak akarnánk lenni - úgy is jellemezhetnénk, hogy nem százas. Pedig, Kitten Kay Sera nem ártott senkinek, sőt, bizonyos vállalkozásokat még fel is lendített vásárlásaival. „A világ legpinkebb embereként” tartott hölgy esetéről a Mirror számolt be elsőként. A nő több mint 1 millió fontot adott ki azért, hogy mindene pink legyen. Ez a szenvedély odáig fajult, hogy végül igent mondott választottjának és feleségül ment a színhez. A tudósítások szerint az ünnepélyes eseményen az esküvői ruha, az autó, a hattyús torta és a gyűrű is pink volt.

Sera asszony húsz éves korában jött rá, hogy csak rózsaszínű dolgokat akar hordani, ám az ezt követő években megálljt parancsolt a vágyainak, s úgy élt, mint egy kissé bogaras, ám alapjában véve beszámítható nő. 40 év kellett ahhoz, hogy szenvedélye szintet lépjen. Egy gyerek nyitotta fel a szemét, ő segített neki megtalálni az útját, amikor azt kérdezte az ekkor már nem igazán ifjú nőtől: ha ennyire odavan a színért, miért nem házasodik vele össze? A kérdés szöget ütött az immár Pinknének is nevezhető Sera asszony fejébe, s az ötletet tett követte. „Azt mondanám, hogy flamingó vagyok egy galambokkal teli világban" – mondta az azóta már boldog feleségként élő asszony.