Szanyi Tibor sírva fakadt

HírKlikk 2020. szeptember 12. 11:04 2020. szept. 12. 11:04

Örömhírről számolt be Szanyi Tibor, megszületett az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom (ISZOMM) elnökének ötödik gyermeke.

„Mind az öt gyermekem születésénél ott voltam, ezúttal is végig zokogtam. Megható látni, hogy a születés pillanatától kezdve az anyának minden létező fájdalma elmúlik, és szeretet tör ki belőle, miközben simogatni kezdi a babáját” – nyilatkozta Szanyi Tibor a Blikknek.

Szanyi Tibornak már van két felnőtt fia az első házasságából, a közgazdász végzettségű, jelenleg PhD-hallgatóként a Corvinus Egyetemen oktató Xénia pedig már a harmadik gyermekkel ajándékozta meg. A hétéves Marci és két esztendővel fiatalabb húga, Emma már nagyon várták a csöppséget.

„Emma minden nap beszélt a kicsihez, és biztatta, hogy jöjjön ki végre. A névválasztás is a gyerekek döntése volt. Emma azt szerette volna, hogy a babát is Emmának hívják, Marci viszont a Lili mellett kardoskodott. Végül kompromisszumos megoldás lett az Emili, bár kikötötték, először látni szeretnék a csöppséget, hogy valóban „emilis” arca van-e” – mondta Szanyi.

Forrás: Blikk