Terence Hill: a magyarok vigyáznak rám

HírKlikk 2023. október 8. 19:15 2023. okt. 8. 19:15

Mindig felkapjuk a fejünket, ha rólunk beszélnek, főleg akkor, ha nem a megszokott kliséket halljuk: milyen szép országban élünk, mennyire vendégszeretők vagyunk. Ha pedig egy-egy világsztár mondja el véleményét rólunk, még rá is csodálkozhatunk arra, hogy mit is gondol rólunk.

Izgalmas, hogyan csatolja vissza a rajongásunkat egyik-másik szeretett világsztár, akik például, ha Magyarországon forgatnak, a riportereknek rendszerint elmondják, mi a véleményük rólunk.

A Promotions cikkéből kiderül például az, hogy Margot Robbie arról, amikor a magyar-izlandi mérkőzést a Szabadság téren szurkolta végig azt mondta, semmi feltűnést nem keltett, és mindenki nagyon kedves volt vele. Egyáltalán nem is zaklatták őt még akkor sem, ha felismerték.

Bud Spencer különleges népnek tartotta egész életében a magyarokat, sportolói pályafutása során pedig többször megmérkőzött a magyarokkal, az egyik utolsó meccsét is velünk játszotta itt Budapesten, mielőtt színész lett.

Ha már említették Bud Spencert, akkor nem maradhatott ki Terence Hill sem, aki szintén nagyon szépeket mondott rólunk. A színészről korábban is tudni lehetett, hogy mély hite van, és például ezért is utasította vissza a Rambo főszerepét, amelyet később Sylvester Stallone kapott meg. De emellett is visszautasított egy csomó filmszerepet, amelyeket túl véresnek ítélt.

Terence Hill a magyar rajongókat a legkedvesebbnek mondja, illetve a legdiszkrétebbnek. A színész úgy fogalmazott: „Bármerre járok a világban, ordítoznak, üvöltöznek körülöttem, míg a magyarok vigyáznak rám."



Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom