A főpolgármester-választás „káoszát” Szentkirályi Alexandra okozta

KlikkTV 2024. június 15. 14:00

Én nem szeretnék abban hinni, hogy egy-egy önkormányzattól függ, egy kiesett jelölt vékonyan vagy vastagon van kihúzva, ki van-e függesztve, vagy nincs, hogy egy jelölt visszalépett – erről beszélt Somogyi Zoltán, szociológus. A KlikkTV Heti Egyenleg című műsorában arra utalt, milyen problémák merültek fel a főpolgármesterekre leadott érvénytelen szavazatok újra számlálásakor. Tamás Ervin hozzátette, összeesküvésekben nem hisz, de a Fidesz ravaszságában igen. Az viszont biztosan kiderült, hogy a szabályozás nem tökéletes.

Tamás Ervin szerint Szentkirályi Alexandra utolsó pillanatban történő visszalépése okozott zűrzavart a főpolgármester választáson. Somogyi Zoltán emlékeztetett, hogy Orbán Viktor egyszer arról beszélt, ő hívta vissza Szentkirályit, máskor meg arról, ő hallgatott a korábbi kormány szóvivőre. Szentkirályi Alexandra kampánya is nagyon furcsa volt, egyáltalán nem illett a karakteréhez.

 Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom