Az amerikai külügyminiszter azért nem jön Magyarországra, mert a kormány túlságosan jó viszonyt ápol az oroszokkal és kínaiakkal

KlikkTV 2020. augusztus 13. 22:27

Harangozó Tamás, az MSZP országgyűlési képviselője szerint, Mike Pompeo amerikai külügyminiszter nem csak a kínai üzletek miatt, hanem a magyar kormány „az Oroszországgal kötött szoros barátsága és a Fehéroroszországgal kötött üzletei” miatt kerüli el Budapestet, miközben a térség majd’ összes országát meglátogatja. „A Minkszel létrejött businessei miatt, lehetséges az is, hogy Orbán Viktor nem fog megszólalni a fehérorosz választási csalások ügyében”, pedig már sokan elhatárolódtak Lukasenkától.

A Honvédelmi Bizottságban szeretné tárgyalni a szocialista képviselő – a többi ellenzékivel együtt – az időközben elhalálozott siklóernyős esetét is. Mint emlékezetes, a fán ragadt ernyőst honvédelmi helikopterrel akarták menteni, ám a nagy erejű rotor-szél miatt, a fiatalember húsz métert zuhant. „A családnak joga van megtudni, mi történt, s mindezért ki, vagy kik a felelősök. Itt már nem elég Gulyás Gergely hebegése.”