Dorosz Dávid: a kormány háborút indított Budapest ellen

KlikkTV 2020. június 20. 09:22

Elszomorító és gyomorforgató, hogy a bukott polgármester, Láng Zsolt által 99 százalékban uraló budapesti Fidesz Facebook oldalán Szálasi testére montírozták Karácsony Gergely fejét. Ezért bocsánatot kell kérniük, nem pedig maszatolni, ahogy tették – mondta Dorosz Dávid főpolgármester-helyettes a Klikktv-nek. 

Múlt héten Fürjes Balázs államtitkár adásunkban örömét fejezte ki, hogy most már Dorosz helyett Tüttő Katához került a Lánchíd felújításának projektje. Erre Dorosz úgy reagált, hogy „Fürjes úr félre van tájékoztatva, ugyanis mi csapatban dolgozunk. Az államtitkár pedig beszélhet összevissza, a lényeg, hogy a kormány nem akar megfelelő forrásokat biztosítani. Az augusztus 20-i rendezvénysorozatra és tűzijátékra szánt sok milliárd is megmutatja, hogy számukra fontosabb a propaganda, mint egy nemzeti szimbólum felújítása.”

A főpolgármester-helyettes nálunk jelentette be elsőként terveiket: „a hőség enyhítésére akciósorozattal készülünk. Harmincöt mobilkutat helyezünk ki forgalmas területekre, hűsítő szigetet hozunk létre – például a Blaha Lujza téren – és hűsítő utcákkal is enyhíteni szeretnénk a kánikula okozta hatásokat. Ezeket mobilapplikáció segítségével találhatják majd meg az érdeklődők.”