Nagy Attila Tibor: a választók érzik, mennyit romlott a kormányzás az elmúlt 5 évben

KlikkTV 2024. június 18. 16:00

A magukat baloldalinak valló jelenlegi politikusok nem alkalmasak arra, hogy vezetésükkel a súlyos választási vereség után új tömörülés alakuljon ki, mondta Nagy Attila Tibor politikai elemző Bolgár György Tíz című műsorában a KlikkTV-ben. Amint Magyar Péter példája mutatja, a választók erős, karizmatikus egyéniséget keresnek, akit egy új kezdethez még meg kell találni. 

Magyarnak az Európai Néppartba befogadása támogatást, nemzetközi hátteret biztosíthat neki. Amennyiben pártja a következő másfél évben nem fullad ki és a most leszerepelt pártok eltűnnek, a 2026-os parlament választás egyfajta népszavazás lehet Magyarról és Orbánról, véltea Nagy.

A Fidesz a választásokon ugyan nem roggyant meg, de a komoly figyelmeztetés jelzi, hogy a választók érzik, mennyit romlott a kormányzás az elmúlt 5 évben. A párt 2026-ban ennyi szavazattal is nyerhet, ha kisebb pártok is indulnak.

 Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom