Orbán Budapestet a veszteséglistáján tartja nyilván

KlikkTV 2020. június 28. 22:10

Már megszokhatták, hogy kéthetente Lendvai Ildikóval beszéljük át a legfontosabb politikai kérdéseket. Most sem volt ez másként. A politikus kifejtette véleményét a sokszoros áron, túlzóan nagy számban beszerzett lélegeztetőgépekkel kapcsolatban. Szerinte „a gazdasági és a politikai vonatkozása egyaránt felháborít. Mi mindannyian megfizettünk azért, mert a kormány késlekedve szerzett be maszkokat, fertőtlenítő szereket” – emlékeztetett Lendvai Ildikó.

A Lánchíd ügyét úgy látja, hogy Orbán Budapestet rátette a „veszteséglistájára”, s inkább a vidékre koncentrálva üzen: „azt akarja bizonyítani, hogy csak ott boldogulnak, ahová ő ad, miközben a vetélytársát, az ellenzék legnépszerűbb figuráját, jelesül Karácsony Gergelyt le akarja járatni. Ezzel párhuzamosan pedig további lépéseket tesz a független média ritkításában”. Most az Index és a 24.hu a soros.

Lendvai szerint, az ellenzék számára nagyon fontos, hogy a közös minimum program mellett, közös akciókban vegyenek rész és összehangoltan kommunikáljanak.