Orbán Viktor bokszolónak gondolja magát, folytatja a pávatáncot

KlikkTV 2024. július 6. 17:00

Orbán Viktor azt gondolja, azzal, hogy az unió soros elnöke lett, megnőtt a súlya Európában, és tényezővé válhat, de arra senki sem számított, hogy Moszkvába látogat pár nappal kijevi útja után – mondta Bozóki András politológus, korábbi miniszter, a KlikkTV Heti Egyenleg című műsorában. Szerinte ez azért lehet, mert Magyarország büntetésben van az unióban, és így akart Orbán visszaütni, bosszút állni. Lengyel László, a Pénzügykutató Zrt. vezérigazgatója szerint konkrét terve volt Orbánnak ezzel, Moszkvából kapott üzenetet vihetett Zelenszkijnek, megpróbálja összehozni, hogy Putyin és az ukrán elnök Budapesten kössön majd békét, csak nem számol az uniós vezetőkkel, sem azzal, hogy az ukránok nem akarnak egy oroszbarát helyen tárgyalni.

Lengyel László szerint az oroszok Sztálin óta élnek azzal a politikával, hogy aki egyszer a markukba kerül, az nem szabadul, és ha szabadulni akarna, akkor kap egy baráti ölelést. Ezzel küzd most Marine Le Pen is.Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom