Orbánban nincs meg az a spiritusz, ami Macronban megvan

KlikkTV 2024. július 7. 14:00

Ha Orbán igazi politikus lenne, akkor most tartana előrehozott választásokat, amit még megnyerhetne a Fidesz, nem kockáztatná meg 2026-ot – mondta a KlikkTV Heti Egyenleg című műsorában Bozóki András, politológus. A korábbi miniszter arra célzott, hogy Emmanuel Macron nagyot kockáztatott a franciaországi választással, de most úgy tűnik, hogy beválik. Lengyel László, Pénzügykutató Zrt. vezérigazgatója szerint is jó döntés lenne az előrehozott választás.

„Figyeljük meg, Magyarországon, amikor a választók megszavazzák Orbán Viktort, azt hirtelen mindig megbánják, olyankor kezdenek tüntetni, de aztán négy évvel később újra megválasztják” – vélte Lengyel László.

A műsorban szóba került a franciaországi választás, Orbán Viktor „patrióta” frakciója, és az, hogy Marine Le Pennek el kell gondolkodnia, van-e értelme Orbánnal szövetkezni, vagy inkább Melonival áll össze.Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom