Orbánt soros uniós elnökként is az asztal szélére ültetik

KlikkTV 2024. június 23. 15:49

Semjén Zsolt tényleg azzal próbálta „megzsarolni” a Néppártot, hogy az az egy KDNP-s képviselő kilép a frakcióból, ha a Tisza Párt hét képviselője beül? Nem gondolták, hogy Manfred Weber kiszámolja, hogy ez neki így is plusz hat ember? – tette fel kérdéseit Lakner Zoltán, a Jelen főszerkesztője a KlikkTV Heti Egyenleg című műsorában. Szentpéteri Nagy Richárd, politológus és alkotmányjogász úgy vélte, Orbán észszerűtlen kijelentéseiben nem érdemes észszerűséget keresni. 

Lakner Zoltán szerint hiába lesz Orbán Viktor az Unió soros elnöke, ugyanúgy az asztal szélére ültetik majd, hiszen évek óta ő a bot a küllők között. Szentpéteri Nagy Richárd úgy gondolta, nehéz számon kérni bármit is, hiszen a Fidesznek évek óta nincs programja, nincs mondanivalója, így nincs mihez igazodni. Nem csak a pártnak, hanem még Orbánnak sincs, ebből pedig arra lehet következtetni, hogy a baj nagyobb, mint amilyennek tűnik. Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom