Úgy beszélnek rólam, mintha 10 éve én vezetném az országot 

KlikkTV 2020. május 8. 09:10

Mondta a Klikktv-nek adott interjújában a főpolgármester, hozzátéve, "érzem a rám irányuló reflektorokat, hiszen ma is sokat foglalkoztak velem a kormányinfón.".

Ugyanakkor Karácsony Gergely örömét fejezte ki amiatt, hogy Gulyás Gergely kancelláriaminiszter igazat adott neki Szentkirályi Alexandra kormányszóvivővel szemben, miszerint nincsen jogalapja annak, hogy a fővárosiak nem mehetnek vidékre.

A kormány és Budapest kapcsolatára kitérve azt mondta - az FKF Zrt még nem kapta meg az ígért milliárdokat a Kukaholdingtól, a főváros három milliárdos buszbeszerzése mellé a kormány nem tette oda a maga három milliárdját, ami a 3-as metró felújítása miatt fontos - majd hozzátette -, de megérti a Pénzügyminiszter nehéz helyzetét is, de akkor őszintén beszéljenek a lehetőségekről.

A csepeli hajléktalanüggyel kapcsolatban a városvezető értetlenségének adott hangot, mondván "magukat kereszténynek valló pártok azon lovagolnak, hogy ellenséget láttassanak a hajléktalanokban, ami igazságtalan, felelőtlen, gonosz és a keresztény humanitárius tanításokkal ellentétes politika.".

Adásunkban rákérdeztünk arra is, hogy igaz-e a pletyka, hogy a '22-es választásokon miniszterelnök-jelölt lehet.