Lázár János újabb botránya: teljesen zakkant embernek nevezte Márki-Zay Pétert

HírKlikk 2023. szeptember 6. 17:20 2023. szept. 6. 17:20

A Horthyt kivételes államfőnek nevező építési és közlekedési miniszter a hódmezővásárhelyi Rádió7-ben beszélt arról, hogyan készülnek a 2024-es önkormányzati választásokra Hódmezővásárhelyen.

Az adásban többek közt arról beszélt, hogy szerinte a városa úgy döntött, hogy bezárkózik, a városnak pedig az egyik problémája a városvezetés, „ami teljesen magára csukta az ajtót, és elzárkózott az országtól” – vette észre a 444.

Lázár úgy fogalmazott: „Nincs benne az ország gazdasági, politikai, társadalmi vérkeringésében. Hódmezővásárhelyre valójában úgy tekintenek, mint egy bukott városra és egy bukott városvezetőre. És ezért annak esélye, hogy itt valami előremutató dolog történjen, az lényegében a nullával egyenlő.”

Márki-Zay Péterre utalva azt mondta, hogy vele senki nem tud és nem is akar együttműködni, mert „kiírta magát a politikából”, másrészt a személyét is alkalmatlannak tartja. Lázár másik problémája, hogy szerinte egy olyan ember vezeti a várost, aki úgy gondolja, hogy két férfi nevelhet egy gyereket. „Ez szerintem egy nagyon súlyos dolog ebben a városban.”

Azt mondta, nem vezetheti Hódmezővásárhelyt egy olyan ember, aki abban a hitben éli az életét, „hogy két férfi nevelhet egy gyereket és két férfire rá lehet bízni egy csecsemőt. ... Szerintem ez egy nagyon veszélyes dolog, és szerintem egy ilyen embernek a hódmezővásárhelyi városvezetésben semmi keresnivalója nincs.”

Én nem szeretném, hogy a vásárhelyi gyerekeket férfiak neveljék, nők nélkül, anyák nélkül – fogalmazott Lázár János.

Majd végül Márki-Zayt teljesen zakkant embernek nevezte. Lázár aztán elmondta, hogy őt nem érdekli, ki kivel bújik ágyba, de amikor felmerül, ki nevelje a gyerekeket, az számára elfogadhatatlan.

„De lehet, hogy én már idejétmúlt vagyok a politikában” – tette hozzá.

Forrás: 444


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom