Tömeges kilépéssel feloszlatta magát a Mi Hazánk Nagykanizsán

HírKlikk 2020. szeptember 27. 18:49 2020. szept. 27. 18:49

Két éve alakult meg a Mi Hazánk nagykanizsai alapszervezete, de már fel is oszlatta magát.

Mint közösségi oldalukon írják, a Zala megyei nagyváros Mi Hazánk-tagjai azért döntöttek így, mert a párt beilleszkedik a jelenlegi politikai rendszerbe és láthatóan nem is törekszik annak alapvető megváltoztatására.

„Szombati napon taggyűlést tartottunk, amelyen a kanizsai szervezet tömeges kilépés mellett feloszlatta magát. A kilépések oka, hogy a tagok véleménye szerint, a párt tisztújítása és működése eltért az alulról építkező demokratikus alapelvektől. A párt beilleszkedik a jelenlegi politikai rendszerbe és láthatóan nem is törekszik annak alapvető megváltoztatására. Ebben a struktúrában nem látjuk a nemzet megmentésének lehetőségét” – írják a posztban.

Az alapszervezet feloszlása nem csak azért gond a Mi Hazánknak, mert egy megyei jogú városban vesztettek el egy szervezetet, hanem a Magyar Hang információi szerint azért is, mert a most kilépett helyi elnök, Angyalosi Sándor tehetős gyártulajdonos, aki anyagilag is segítette a pártot.

A Mi Hazánk honlapjának tanúsága szerint, például Angyalosi tavasszal egy olyan akcióhoz biztosította a feltételeket, amelynek alkalmával 8000 darab szövetzászlót osztottak ki országszerte.

Forrás: Magyar Hang