A 888-nak kapóra jött a párizsi gyilkosság az ellenzék ekézésére

Föld S. Péter 2020. október 20. 15:20 2020. okt. 20. 15:20

A nem éppen visszafogottságáról és kényes polgári ízléséről elhíresült 888 ismét megmutatta, hogy számukra semmi sem drága, ha lehet migránsozni, és besározni a magyarországi ellenzéket. Ezúttal a tőlük elvárt, gyomorforgató módon, a Párizs melletti tragikus, minden normális embert elborzasztó és felháborító gyilkosság volt az apropó, ahol egy Moszkvában született csecsen származású, iszlám vallású fiatalember megölt és lefejezett egy francia tanárt.

Az eset minden normálisan gondolkodó embert elborzaszt, ám a 888-nak ez a történet újabb alkalom arra, hogy gyűlölködést szítson, uszítson, ahogyan ez tőlük megszokott és már kifejezetten elvárható. „Orbán nélkül a párizsi lefejezés akár Magyarországon is megtörténhetett volna” című cikkükben ellenzéki politikusok 2015-ös megszólalásait idézik alávaló mondanivalójuk igazolására. Vagyis arra, hogy ha az ellenzék kormányozna, ellenőrzés nélkül engednének be az országba migránsokat, és akkor Magyarországon is mindennaposak volnának a vallási fanatikusok által elkövetett gyilkosságok.

Ezt az állításukat semmivel nem támasztják alá, (nem is tudnák), az általuk idézett politikusok – Gyurcsány Ferenc, Kunhalmi Ágnes, vagy éppen Dobrev Klára – egyike sem állítja, hogy terroristákat kellene beengedni Magyarországra. Megszólalásaikban arról beszéltek, hogy a más kultúrájú emberektől nem kellene berezelni, nem helyes mások ellen gyűlölködni és uszítani, Magyarországnak pedig nem az az érdeke, hogy fallal vegye körül és gettóba zárja magát.

Szó sincs mindenki – köztük terroristák – beengedéséről, ám ez a 888 szerzőit nem zavarja. Sőt, örömmel lubickolnak a mostani merénylet által kínált témában, boldogok, hogy muníciót véltek találni mondandójuk alátámasztására.

A 888 felsorolásából sajnálatos módon, de nyilván csak véletlenül, kimaradt egy fontos, Orbán Viktortól származó idézet. A miniszterelnök nem évtizedekkel ezelőtt, még liberális és istentagadó korszakában tette közkinccsé az alábbi gondolatokat, hanem 2015-ben, arab üzletemberek előtt tartott előadásában értekezett az iszlám kultúrájáról, amiről azt mondta, hogy az számunkra fontos és tiszteletet ébresztő. „Magyarországnak annak a helynek kell lennie, ahol mindenkit tisztelettel fogadnak, az iszlám világból érkezetteket is tisztelettel fogadják, és az iszlámot, a muszlimok, az arabok civilizációs gyökereit nagyra értékelik. Számunkra az iszlám világból érkezett emberek nem fenyegetést jelentenek, hanem egy magas civilizáció képviselőjeként köszöntjük őket. És nem szégyellünk időnként tanulni tőlük.”

Még egyszer leírjuk, hogy a 888 olvasói is megértsék: vakon követett vezérük, Orbán, mindezt nem valamikor nagyon régen, egy másik galaxisban, egy másik időszámításban, hanem 2015-ben, Budapesten mondta. Ezt a szöveget valamiért nem szokta idézni a Fideszhez nagyon közeli lakájmédia, amely most arról hadovál, hogy amennyiben nem Orbán és a Fidesz kormányozna, Magyarországon is lefejeznék a tanárokat.

Miközben, látjuk és tapasztaljuk, idehaza is van erőszakos bűncselekmény, több is, mint elég. Gyilkosságból, erőszakból nem szorulunk importra, még ha a 888 kéjes álmaiban időnként ez az opció is szerepel.