A Fidelitashoz képest Kim Dzsong Un propagandistái nullák

HírKlikk 2020. április 22. 19:45 2020. ápr. 22. 19:45

Olyan videót tett fel a You Tube-ra a szentendrei Fidelitas, hogy mostantól egészen biztosan erre őrül meg a narancsszín ifjúság. Ha Rákosi Mátyás propagandistái élnének, most biztosan a legsötétebb sarokba húzódnának szégyenükben, de ha Kim Dzsong Un észak-koreai diktátor felépülvén szívbajából meglátja ezt a csodát, biztosan kivégezteti a Munkapárt teljes propagandaosztályát.  

A 444.hu találta ezt a csodálatos „agymosó-mixet” a szentendrei ifjú fideszesek You Tube-csatornáján. A zene igazán jó, lehet rá lazulni, miközben beleszövik Orbán Viktor miniszterelnök csodálatos mondatait, úgy is, mint: „A magyaroknak vannak jó életösztöneik. Egy intelligens nép a mienk. Van egy velünk született intelligencia, ami azonnal behatárolja és megmondja nekünk, hogy mi a mi dolgunk, mi a mi felelősségünk, és mit kell tennünk.”; „Reméld a legjobbat, és készülj a legrosszabbra.”; „Brüsszelben ülnek ma egy buborékban, és osztják az észt.”; „A puding próbája az evés, a majomnak bele kell ugrania a vízbe.”  

A csodálatos videó, amire 58 percen és 8 másodpercen keresztül lazulhat a Fidesz ifjú rajongótábora, képi hatásban sem gyenge: a vízfesték-effektel kissé rajzfilm- és kommunista propagandaplakát-szerűvé idealizált Orbán Viktor mosolyog ki a vonatablakon (csak Kádár Jánoshoz méltó szerénysége okán, alighanem egy szigorúan másodosztályú Intercity-kocsiból) a folyvást ismétlődő tájra, minek okán úgy tűnik, a vonat körbe-körbe forog.

De nem is szaporítom tovább a szót, élvezzük együtt a videót, miközben (ahogy a mű angol címe sugallja) Orbán Viktor megmenti Magyarországot: