A köztévé házi szakértője szerint rejtett polgárháború van Németországban a migráció miatt

HírKlikk 2020. február 21. 09:34 2020. feb. 21. 09:34

Rejtett polgárháború van Németországban, mert a dzsihadisták merényletei miatt, önvédelmi reakcióra lépnek a németek – közölte Földi László, az Információs Hivatal volt műveleti igazgatója pénteken, az M1 aktuális csatornán.

Földi László azt mondta, hogy az „önvédelmi reflex" azért alakult ki, mert a migráció tönkretette a németek normális világát.

A német kormány terroristát kiált, ha általa szélsőjobbnak tartott akcióról van szó, de megbocsájtó, ha bevándorlók követnek el merényleteket – fogalmazott. Ezt a társadalom nem fogja tolerálni – vélekedett.

Hozzátette: a politika nem vállal felelősséget a kialakult helyzetért, és fasisztának tartja azokat, akik azt szeretnék, hogy az élet a 2015-ös migráció előtti állapotokhoz hasonlítson, holott ők a „normalizmus hívei".

A műsorban felidézték: szerda este Németországban, Hanau városában, egy német férfi lelőtt kilenc migrációs hátterű – bevándorló vagy bevándorló családban született – embert, hatot pedig megsebesített, végül meggyilkolta az anyját és magával is végzett.

Forrás: MTI