A magyar kislányok anyja elmegy a Hamaszhoz a gyerekeiért

HírKlikk 2023. november 24. 20:45 2023. nov. 24. 20:45

Majan Zin gyerekei már csaknem két hónapja a Hamász túszai. A tizennégy éves Dafnát és a nyolc éves Ellát október hetedikén rabolták a Hamász terroristái.

A kislányok a Náhál Oz kibucban voltak láthatáson az apjuknál. A gyerekek édesapját, Noamot és nejét, fiukkal együtt a lányok szeme láttára gyilkolta meg a Hamász, a kibuc alapításának hetvenedik évfordulójára rendezett ünnepség több résztvevőjével együtt. Dafna és Ella akkor életben maradt, de azóta eltűntek.

„Aludni altatóval sem megy, képtelen vagyok már tisztán gondolkodni, nem tudok enni sem. Egyetlen dologra vágyom, jöjjenek haza!” – írta az Izraelben tartózkodó magyar származású édesanya. A Hamasz tizenhárom izraeli túszt engedett szabadon, ám Dafnát és Ellát nem. 

Ez hihetetlenül nehéz. Annyira vágyom a gyerekeim hazatérésére. A többi család örömének örülök, remélem, hamarosan az összes túsz szabadulhat – írta Twitterén Majan, aki az izraeli és amerikai kormány mellett a Vöröskeresztet is kéri a kislányok kiszabadítására, vette észre a nuus.

A 14 éves Dafna, a képét az anyja tette közzé az X-en.



Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom