A Pesti alsó rakpart idén utoljára a hétvégén nyílik meg a sétálók számára

HírKlikk 2024. október 25. 16:55 2024. okt. 25. 16:55

Az idén utolsó alkalommal nyílik meg a hétvégén a Pesti alsó rakpart a pihenni, sétálni érkezők számára – közöte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

Különféle programokkal és gyertyafényes vacsora kíséretében nyílik meg szombaton és vasárnap a Pesti alsó rakpart a mozogni és kikapcsolódni vágyók előtt a már megszokott útvonalon: az Erzsébet híd közelében lévő Irányi utcai lehajtótól a Margit hídig – írta a BKK.

Az érintett szakaszra a péntekről szombatra virradó éjszakától hétfő hajnalig nem hajthatnak be a gépjárművel és taxival közlekedők. A déli irányú közúti forgalom az Irányi utcai lehajtón térhet a rakpartra, a Közraktár utcától északi irányba közlekedők a Havas utcánál hagyhatják el azt.

A mozogni és kikapcsolódni vágyóknak érdemes tudniuk, hogy az Erzsébet híd – Irányi utca és a Közraktár utca között nem szabad az útpályán gyalogolni, a megnyitott rakpartszakaszt déli irányból az alsó rakpart járdáján vagy a felső rakparton közlekedő villamosokkal lehet megközelíteni. Az Erzsébet híd pesti hídfőjétől érkezők a Március 15. tér villamosmegállóból déli irányba sétálva érik el a megnyitott rakpartot.

Forrás: MTI


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom