A Petőfin jön a leépítés, véletlenül Carson Coma-dalt játszottak

HírKlikk 2023. szeptember 30. 12:35 2023. szept. 30. 12:35

Olyat, amelyet eddig nem, hiszen Orbán Viktort is emlegetik a számban.

Carson Coma-számok korábban is voltak a Petőfi rádió műsorán, bár ezt a rendszerkritikus dalt épp nem találta meg a listában a 444.hu. A lap szerint pénteken jelent meg a hír, a tömeges leépítésről és a zenei szerkesztő a maga egyszerű eszközével reagált a döntésre. Pláne, hogy nem sokkal korábban a NER kegyeltjének szintén nem mondható 30Y egyik dalát is lejátszották – teszik hozzá.

A dalban több más, a NER-nek és kiszolgálóinak címzett sor van.

A Carson Coma Feldobom a követ című száma leadott dalának néhány sora így szól:

„Utcai harcos orcán fintor/ Ki fogod sípolni hogy ***?/ Mikor az ember strómanként viccel/  Mandinerből a gyűlölet spriccel”

A portál felidézte a történetet, amikor az M2 Petőfi TV nevű adójának műsorában kikeverték Beton.Hofi Bagira című dalából a következő két sort:

„Belehalok, milyen szabad ország ez/ Anyámnak írok sms-t és az Orbán les”.

A cikk felidézte, hogy a Carson Coma NER-, rendszer- és kormánykritikus dalaival nem először hívta ki maga ellen a hatalom haragját. Korábban például egy magyar állami intézménybe szervezett brüsszeli fellépését mondták le átlátszóan hazug kifogással, miután nyilvánosan kritizálták a kormányt.

Forrás: 444


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom